Het is best een gekke situatie dat seizoen 2020 nog maar net gestart is, maar dat de producten van de verschillende merken voor seizoen 2021 al worden gepresenteerd. Bij Kask hebben ze voor de nieuwe collectie de Utopia, de Protone en Rapido nieuwe kleuren gegeven en daar zitten best wel leuke tussen zoals die hieronder.

Kask Protone Olive Green Matt

Kleur!

Doe een blik op de collectie voor 2021 en je ziet dat het een stuk kleurrijker is dan voorheen. De Rapido is er bijvoorbeeld nu ook in het knaloranje. Daarmee val je in elk geval goed op! Ook bij donker weer.

Kask Rapido Orange

De mooiste uit de collectie vind ik de ‘dotted blue’ Protone helm. Dit model zie je bij de WorldTour renners en is één van de topmodellen van de Italianen. De vorm van de helm is opvallend, en de gestippelde blauwe kleur valt op tussen de egale kleuren van de andere helmen. De olijfgroene uitvoering van de Protone heeft een matte afwerking en de egale rustige kleur is een uitvoering waarbij ik direct de link leg met een renner op een gravelbike.

Kask Protone Dotted Blue

Een ander topmodel, maar dan met het oog op aerodynamica is de Utopia. De helm valt al op door de vorm en nu heb je ook keuze uit wat meer opvallende kleuren. Als je graag een gekleurde helm wilde hebben had je bij de Utopia alleen een oranje uitvoering naast de zwarte, witte en grijze. Vanaf nu heb je ook de keuze uit een lichtblauwe of fel rode helm. Twee opvallende kleuren die er samen met de oranje uitvoering wel echt uitspringen.

Kask Utopia Red Terra

Met de nieuwe kleuren geeft Kask je dus genoeg opties om je wieleroutfit een frisse boost te geven! Voor alle kleuren en meer info kun je terecht bij Kask.