Altijd leuk om iets kado te krijgen toch? En ook om te weg te geven natuurlijk. Met Curated kan je iemand anders maar juist óók jezelf blij maken, en nu ook als je iets met fietsen hebt.

Hoe leuk is het om de laatste hippe gadgets te hebben, maar probeer ze maar eens te vinden. Precies dat probleem kan Curated voor je oplossen. Voor een vast bedrag per kwartaal gaan zij voor je op zoek naar de leukste en mooiste dingen uit binnen- en buitenland. Heb je een specifieke interesse, kies dan één van de Curatoren die het beste bij jouw interesse of smaak past. Thema’s zijn bijvoorbeeld Innovatie, Koffie,  Design, Lifestyle, Food trends en nu ook Cycling! Ze hebben Sam Dirksz daarvoor weten te strikken. Je kent hem wellicht van Pristine Fixed Gear aan de Kinkerstraat in Amsterdam. Niet de eerste de beste dus over het item dat je krijgt hoef je je geen zorgen te maken! Dat zit goed.

Wij hebben ons ook laten verrassen door Sam en ontvingen een kleine, maar relatief zware doos van de postbode! Snel uitpakken dus. Topkado; Sam heeft voor een Kryptonite Evolution Mini-7 met Flex kabel gekozen! Zijn argument voor deze keuze: wees zuinig op je fiets. Al is hij een keer uit de gracht gevist of gaat het om een racefiets, het blijft de fiets die bij je past, dus daar moet je zuinig op zijn.

Kryptonite heeft een bewezen staat van dienst als het gaat om sloten. Ook deze Mini-7 voldoet aan alles wat van een goed fietsslot mag verwachten;

  • Zeer sterke en stijve ‘U’ vormige bocht waar je alleen met de betere slijptol doorheen kan komen
  • Afgeschermd cilinderslot dat zo is geplaatst dat het beschermd tegen forceren van het slot
  • Stevige rubberen laag overall delen zodat je fiets niet beschadigd wordt
  • 3 speciale anti-diefstal (door de vorm) sleutels waarvan 1 met een lampje. Je kan ze laten registreren en op die manier bijbestellen
  • Stevig blok dat je op verschillende posities op je frame kan monteren. Het slot kan op verschillende manieren in.
  • 110cm kabel met lussen aan beide uiteinden zodat je ook je wielen vast kan zetten of aan een ander object.

De perfecte keuze dus als je je fiets goed wilt beschermen, en dat wil je. Daarnaast valt het slot door de oranje kleur ook nog lekker op dus wat betreft hip en uitstraling ook helemaal goed. Prima keuze dus Sam!

Kijk dus even bij Sam op Curated als je jezelf óf iemand anders wilt verrassen met iets moois op fietsgebied. Bijvoorbeeld voor de kerst want de volgende levering is op 24 december! Benieuwd wat hij dan voor ons in petto heeft.

Abonneren voor de volgende keer (24 december) kan hier; http://curated.nl/curatoren/profiel/sam-dirksz en de kosten zijn 25 euro per kwartaal.

 

kryptonite-kabel kryptonite-kabelslot kryptonite-slot