Lachlan Morton komt nog weleens langs op Racefietsblog. Waarom? Nou, omdat zijn avonturen altijd inspireren om ook op pad te gaan! Voor Lachlan kan het fietsen niet lang genoeg zijn. Vorig jaar schreef hij een aantal lange afstandsraces op zijn naam. Waaronder de GBDuro die voor het eerst werd verreden.

De GBDuro is een 2000 kilometer lange race van Land’s End naar John O’Groats. Niet over asfalt, maar over gravelwegen die soms meer op mountainbiketrails lijken. Onderweg krijg je ook nog een paar keer het Engelse weer over je heen. Een echte uitdaging. Lachlan deed er iets meer dan een week over. Laat dat maar even inzinken.

Rapha volgde Lachlan tijdens de race en heeft nu een Behind The Scenes filmpje. In de video zie je wat voor organisatie het is om Lachlan te volgen. En je krijgt nog wat scenes van de race te zien, die de sfeer goed laat zien.

En P.S. mocht je de ‘echte’ video van de race nog niet hebben gezien. Die is het ook zeker waard om te kijken. Het filmpje staat onderaan. Veel inspiratie toegewenst!