Lazer heeft voor twee helmen tijdelijk een nieuwe kleur. De Lazer Genesis en Sphere zijn in beperkte oplage te koop in de Blue Haze kleur. De groen-blauwe gloed staat erg goed op beide helmen! Het is daarom een beetje jammer dat het gaat om een limited edition, want het is een mooie stijlvolle toevoeging aan het assortiment.

Bij de Lazer Genesis vind je de Blue Haze kleuren aan de zijkanten terug. Net zoals bij de ‘normale’ versie van de helm. De Genesis is het lichtgewicht model van Lazer. Ondanks dat het een lichtgewicht model is, zit er wel Lazers Advanced Rollsys-systeem in zodat je de helm snel kunt aanpassen op je hoofd. De Genesis is te koop voor € 239,99 met MIPS en zonder MIPS komt de prijs op € 219,99.

Begin dit jaar werd de Lazer Sphere gepresenteerd en bij de limited edition van de Sphere is de Blue Haze kleur een stuk meer terug te vinden dan bij de Genesis. De groen-blauwe banen lopen van voor naar achter over de helm. Ook aan de achterkant zit de kleur. Net als bij de Genesis zit ook bij de Sphere het Advanced Rollsys-systeem, maar de helm is scherper geprijsd met € 149,99. Voor de MIPS versie betaal je € 169,99.

De helm is maar beperkt beschikbaar, dus ben je voor de kleur gevallen dan moet je er snel bij zijn. Meer informatie vind je op de website van Lazer

Comments are closed.