Het merk Lezyne, van de glimmende design fietstools, pompen en lampjes komt met drie GPS fietscomputers. De Mini GPS, de Power GPS en de Super GPS.

Mini GPS
Deze fietscomputer is volgens Lezyne de kleinste GPS fietscomputer ter wereld en weegt maar 30 gram (dat is het gewicht van 6 bankpasjes). De maat is 33,4 mm (W) x 50,8 mm (L) x 22,5 mm (H). De flashdrive van het apparaatje kan 100 uur data opslaan en natuurlijk te importeren in bijvoorbeeld Strava. De behuizing is van aluminium, heeft drie knoppen en kan 10 uur stand-by staan. Hoelang de batterij het volhoud wanneer je de computer gebruikt is niet bekend maar dat zal aanzienlijk minder zijn dan die 10 uur. De prijs van deze Mini GPS is € 139,- (verkrijgbaar vanaf eind maart 2015).

Power GPS
Deze is iets groter dan de Mini, maar heeft bijvoorbeeld ook een Bluetooth connectie zodat je ook berichten en e-mail op je schermpje ziet binnenkomen. Het apparaat heeft ook een aluminium behuizing en heeft vier knoppen. De batterij van deze versie gaat 22 uur mee en kan 200 uur data opslaan. De prijs van deze Power GPS is € 169,- (verkrijgbaar vanaf medio april 2015).

Super GPS
Deze heeft naast Bluetooth ook Ant+. Hierdoor heeft deze versie de meeste mogelijkheden want hij kan ook alles wat de Power GPS hierboven kan. De opslag van data is 400 uur. De prijs is € 199,- (verkrijgbaar vanaf medio april 2015).

Daarnaast heeft Lezyne een eigen website waar je de data kan beheren, alleen maken de meeste renners gebruik van de bekende universele programma’s als Strava of Endomondo. Ondanks dat er (nog) geen touchscreen is, zien de zwarte computers met zilveren rand er wel goed uit.

lezyne-supergps2 lezyne-supergps lezyne-powergps lezyne-minigps

Lezyne