Op zichzelf zijn de S3 brillen van 100% al mooi, maar als je daar de MAAP ontwerp-kunsten bij optelt, dan worden ze helemaal cool. En dat is precies wat er is gebeurd. MAAP werkt vaker samen met andere merken uit de fietswereld. En nu doen ze het voor het eerst samen met 100%.

Ze hebben als basis gewoon de S3 bril genomen. Dus je weet wat voor bril je krijgt met het lichte en sterke frame gemaakt van Grilamid. Maar door het sausje van MAAP kan je de bril nu kopen in (nog) uniekere kleurcombinaties: blauw, paars, roze en geel. Op papier denk je misschien past dat wel bij elkaar, maar als je de foto’s ziet, hoef je daar toch niet over te twijfelen. Al zal het niet iedereens smaak zijn. Kijk ook nog even naar het logo dat mooi in het midden van de lens is gelaserd.

Bij de blauwe bril krijg je de gold-mirrored lens en een transparante lens. Bij de roze bril krijg je een smoke lens en een transparante lens. Alle lenzen hebben een waterafstotende coating en zijn krasbestendig.

Tussen de twee brillen verschillen alleen de kleuren en lenzen. De lenzen zorgen voor een prijsverschil. De blauwe bril koop je voor € 200,- en de roze kost € 180,-. Prijzen die de ‘standaard’ brillen van 100% niet veel ontlopen. MAAP weet toch een cool product nog even cooler te maken.

Meer info via MAAP

Tags: