firefly all road

Dit is er een voor de liefhebbers, dus dan zitten we hier al snel goed. Je hoeft de racefiets niet eens supermooi te vinden om hier toch vol bewondering naar te kunnen kijken.

Eens in de zoveel tijd komt een er een fiets van de framebouwers uit Boston hier voorbij. En dat is niet zonder reden, ze zijn daar namelijk heel goed in. Firefly maakt sinds 2011 fietsen op maat en specialiseren zich in titanium. En af en toe in combinatie met carbon buizen. Aan de lasnaden alleen al zie je dat ze hun vak verstaan. En dat is precies waarom je naar deze fiets kan blijven kijken, de details. Het deels geanodiseerde titanium met het logo van het merk er prachtig in verwerkt.

Een standaard custom frameset is er vanaf $ 5200,-, en dan zijn er nog talloze opties die je er naar wens bij kan doen. Dan is er nog de afwerking waarbij anodiseren een van de opties is. Dit is overigens de FF-737. Elke fiets die uit hun werkplaats komt rollen, krijgt zijn eigen nummer. Het is het All-Road model met SRAM Red en Industry Nine wielen, maar dat is eigenlijk slechts bijzaak. Alle info bij Firefly