Als Speedvagen ergens goed in is, dan is dat het maken van unieke fietsen. Regelmatig komt er hier een Speedvagen voorbij, omdat ze zulke gave paintjobs weten te verzinnen. In de X-Series van Speedvagen gaan ze de samenwerking aan met een kunstenaar of designer. In 2021 werken ze samen met Nathan van Hook. Een bekend ontwerper van schoenen en sneakers. Nathan heeft onder andere gewerkt voor Nike.

Nathan staat bekend om het gebruik van uitbundige kleuren. En dat zien we terug in het resultaat! Op het lichtblauwe frame lopen de kleuren van oranje langzaam over in rood. Met kleine kwaststreken zijn deze erop gezet. Ja met de hand! Slechts 11 van de door Nathan van Hook beschilderde frames zullen op de markt komen. Je kunt ieder frame van Speedvagen kiezen waar Nathan op los mag gaan. De gekozen kleuren zullen per frame anders zijn, maar de designs zullen wel op elkaar lijken.

De prijzen zijn afhankelijk van keuze, maar Speedvagens zijn nooit goedkoop. Voor wie het design wel mooi vindt, maar geen nieuwe fiets nodig heeft, kijk dan even in de webshop. Want Nathan van Hook zal ook een aantal andere spullen voorzien van zijn kunst. Voor nu zijn het t-shirts maar gedurende het jaar moet er meer bij komen. Ook deze komen natuurlijk in een gelimiteerde opgave.

Meer info via Speedvagen