Net voor de laatste Tour kwam Pinarello met de nieuwe Dogma F, hét topmodel van de Italianen. Je kon kiezen uit drie kleurstellingen, en daar komen er nu nog drie bij.

Het balhoofd van de Dogma F in Glory Blue

Verwacht niet meteen gekke dingen, ook de nieuwe kleuren blijven behoorlijk ingetogen. Al gaat Pinarello wel mogelijkheden bieden om je eigen draai eraan te geven. Tegelijk met een nieuwe website gaan ze namelijk de Dogma F toevoegen aan Pinarello MyWay, waarmee je de kleuren van de fiets kan personaliseren.

Desalniettemin zijn wij ook al te spreken over de drie nieuwe toevoegingen. Ze springen er door hun kleur dan niet meteen heel erg uit, maar als je er langer naar kijkt, gaan de details je wat beter opvallen. Bijvoorbeeld de zilveren decals bij de fietsen in Galaxy White en Glory Blue. Terwijl het wit en blauw op zich geen bijzondere kleuren zijn, geeft het zilver iets extra’s mee.

Bij de Midnigh Blue loopt mat zwart subtiel over in mat blauw waardoor de glanzend zwarte decals er mooi uit komen. Alle verdere info en waar ze te koop zijn, is te vinden op pinarello.com of de verdeler van Pinarello.

Pinarello Dogma F in Midnight Blue
Pinarello Dogma F in Galaxy White

Comments are closed.