Het Zwitserse Suplest is lekker bezig. Zo kwamen ze een paar weken geleden met badslippers en nu met een zonnebril. Ze hebben voor deze fietsbril samengewerkt met het eveneens uit Zwitserland komende ILeve.

ILeve maakt 3D geprinte fietsbrillen. Ze hebben een collectie die nu uit drie brillen bestaat, de No1, No2 en deze samen met Suplest heeft de verrassende naam No3 gekregen. Het design van de bril komt van Suplest al ligt deze wel in lijn met de andere twee brillen van ILeve. Lekker minimalistisch en strak. Waarschijnlijk dat de liefde voor deze stijl ook de reden is van de samenwerking.

Exclusief in een oplage van 99 stuks

Het is echt wel een heel goed uitziende bril met een grote lens in de kleur wat richting antraciet gaat. De lens moet een hoog contrast beeld geven en je moet diepte beter kunnen zien. Volgens Suplest weegt de bril 26 gram. En design gaat gepaard met een stevige prijs. € 287,- betaal je voor deze fietsbril. Het is een limited edition in een oplage van 99 stuks. Weinig kans dus dat de helft van je fietsgroepje met dezelfde bril rondfietst.

Meer info via de verdeler van Suplest of via Suplest

Comments are closed.