Als mediapartner van het Baum Endurance Team konden we het niet laten om even de nieuwe teamfietsen te noemen. Enkele renners zijn blij gemaakt met nieuwe teamfietsen zodat nu alle “pro” renners een Baum gaan rijden. De Baum Ristretto om precies te zijn.

En net als je met autoraces misschien net even vrolijker wordt wanneer je uitkomt voor het Porsche team dan voor het Suzuki team, is het voor het Baum team een extraatje dat je teamfiets ook een Baum is. En dan mogen ze ook nog eens hun eigen kleuren kiezen. Drie frames zijn klaar (zie foto’s hieronder) en worden bij CycleYou opgebouwd met mooie onderdelen.

Campagnolo Super Record (mechanisch), wielen van FFWD F4 met DT Swiss naven, FMB tubes banden, Time XPresso 15 pedalen, Selle Italia Flite zadel en stuurlint, Enve zadelpen, Chris King balhoofdstel en een 3T stuurpen en stuur.

Als ze daar geen 24-uurs en 12-uurs races mee gaan winnen?!… De mooiste volgens ons? Lastig kiezen, maar we denken toch de lichtblauwe!

Fan Bike Ride
Daarnaast is er binnenkort een Baum Cycles Endurance Team – Fan Bike Ride. Op Zondag 26 april 2015 wordt er om 10:00 gefietst met een groep Baum Fans en ook de renners van het Endurance Team.

Wanneer: Zondag 26 april 2015
Locatie: FFWD Kantoor, Gasthuisdijk 12, Zwolle
Tijd: 10:00
Afstand: 70km of 110km
Aanmelden kan via dit formulier

Dus heb je zin om mee te fietsen, meldt je dan nog snel gratis aan. Wij zijn in ieder geval van de partij.

baum-ristretto-lblauw2 baum-ristretto-lblauw3 baum-ristretto-lblauw4 baum-ristretto-lblauw5 baum-ristretto-zwart5 baum-ristretto-zwart4 baum-ristretto-zwart1 baum-ristretto-zwart2 baum-ristretto-zwart3 baum-ristretto-dblauw1 baum-ristretto-dblauw2 baum-ristretto-dblauw4 baum-ristretto-dblauw3