Ik denk ook dat je ze daardoor vooral binnen wil gaan gebruiken. Zelf geven ze aan dat het ook prettige schoenen zijn om er een heuvel of berg mee te beklimmen. En met warm weer zal het ook ongetwijfeld erg lekker ventileren met de grote gaten die er in het bovenwerk zitten.

Zwart, wit of grijs

De NoBull Cycling shoes kent één model en die kan je krijgen in drie verschillende kleuren. Voor zowel de zwarte, witte als grijze schoenen betaal je € 180,-. De schoen heeft een opgegeven gewicht van ongeveer 270 gram. Dat geldt dan voor één schoen in maat 43. Als ik de foto’s bekijk dan lijkt het me dat het geperforeerde bovenwerk van kunststof is. De vetersluiting wordt aan de onderkant ondersteunt met een klittenband strap waar in grote letters het merk op staat. Leuke schoenen om te combineren met fel gekleurde sokken. Dat is toch net wat vrolijker als je bij het afzien naar beneden kijkt.

De zool van de schoen is een combinatie van nylon met een carbon plaat. Ook in de zool zie je dezelfde ronde gaten terugkomen. Het ventileert ook aan de onderkant dus. Daarnaast zijn er ook drie gaten om je SPD-SL of Look pedalen te monteren.

Alle informatie kan je vinden via de website van NoBull