Yes! Wij zijn in januari 2022 gestart met het mountainbikeblog: MTBblog.nl. Sportieve fietsers zullen er dagelijks nieuwe updates vinden over alles wat met mountainbiken te maken heeft: nieuws, reviews, dikke fietsen, evenementen zoals Cape Epic of andere meerdaagse mountainbikewedstrijden, video’s en nog veel meer!

Na 11 jaar Racefietsblog, vinden we het tijd voor uitbreiding. Racefietsblog begon ooit als een hobby en dat we daar ons werk van konden maken vinden we ontzettend gaaf. We willen met ons MTBblog een bredere doelgroep sportieve fietsers aanspreken en ze nóg enthousiaster voor het fietsen maken. Met ons vijfkoppige team zijn we al jaren op de racefiets, maar stiekem ook op de mountainbike te vinden. Vanaf nu zal dat laatste ook in het openbaar zijn 🙂

Met de lancering van MTBblog volgen we onze passie die verder gaat dan alleen racefietsen. De mountainbike heeft er altijd al naast gestaan in de schuur, en we vonden het tijd worden daar net zoiets mee te gaan doen als met Racefietsblog.nl. We hopen jullie als fietsliefhebbers daar ook te zien!

MTBblog.nl is ook te volgen via Instagram, Facebook en Twitter.

Tags:

Comments are closed.