Tourmalet jersey by Cucu Barcelona | Racefietsblog.nl

De een stelt hogere eisen aan zijn kleding dan de ander, dat is op de fiets niet anders. Smaken verschillen gelukkig! Als je het fijn vind om wat anders dan de rest aan te hebben dan is de Tourmalet jersey van Cucu Barcelona misschien iets voor je.

Ze zijn Spaans, jong en hebben een passie voor design en fietsen. Dat die vier dingen goed samen kunnen komt wat mij betreft duidelijk naar voren bij deze Tourmalet jersey. Mooie zachte kleuren die goed bij elkaar passen, echt een lekker shirt voor in de zomer.

Eenvoudig en mooi
Het shirt bestaat voor 100% uit polyester. Geen ingewikkelde stofjes, gewoon een rechttoe rechtaan wielershirt. Een rits tot halverwege en drie zakken op de rug. Het design doet het hem toch wat mij betreft. Geen geschreeuw, wel kleurrijk. Het wit, en tinten rood en blauw zijn goed gekozen en zeker in combinatie met een geheel zwarte broek krijg je een mooie tijdloze set. Want er zit toch wel een een vleugje retro aan natuurlijk. Al is die bij dit shirt minder aanwezig dan bij de Hautacam jersey die ze ook hebben bijvoorbeeld.

Er valt ook nog wel wat op aan te merken. Zo is de rits moeilijk met één hand open te krijgen. Deze gaat stroef en je hebt eigenlijk altijd twee handen nodig om hem open te doen. En de zakjes op de rug hadden van mij iets langer (of dieper) mogen zijn. Niet dat er iets uit is gevallen, maar het viel mij wel op. Nu had ik er ook wel veel in zitten misschien, maar niet meer dan anders. De prijs is ook nog wel een dingetje; 72 euro. Dat is natuurlijk niet mals. Daar krijg je wel een mooi en uniek shirt voor terug. En al helemaal als je de Tourmalet al eens hebt weten te bedwingen, dan mag je dit shirt met recht met trots dragen!

Tot het einde van de maand geen verzendkosten!
De Tourmalet jersey is te bestellen online in de shop van Cucu voor 72 euro. Tot 30 september kan je gebruik maken van een speciale actie; met gebruik van code RacefietsblogFREE hoef je bij orders boven de 30 euro geen verzendkosten te betalen. Scheelt toch weer!

Het afgebeelde shirt is in maat XL.

Tourmalet jersey by Cucu Barcelona | Racefietsblog.nlTourmalet jersey by Cucu Barcelona | Racefietsblog.nlTourmalet jersey by Cucu Barcelona | Racefietsblog.nlTourmalet jersey by Cucu Barcelona | Racefietsblog.nlTourmalet jersey by Cucu Barcelona | Racefietsblog.nl