In 2010 ziet het merk N7even haar levenslicht en staan ze voor het eerst op de Bikemotion. De collectie omvat 5 verschillende frames.

Drie racefiets frames, 1 tijdrit frame en 1 baan frame. N7even is een Belgisch bedrijf wat over zichzelf zegt dat snelheid/aerodynamica, gewicht/licht, stijf/sterk, pro-design, comfortabel en een goeie prijs/kwaliteits verhouding hun troeven zijn! De drie racefietsen hebben allen een frame van Carbon. Het instapmodel is de Escape, een fiets met een gewicht van 1170 gram (frame). De verdere onderdelen zijn zelf samen te stellen. Een model hoger is de Arrow met een gewicht van 900 gram (frame) en het topmodel is de Supernova welke qua gewicht iets zwaarder is (970 gram) maar ook stijver. Leuk esthetisch detail bij de Supernova is de uitsparing in het frame waarin het achterwiel mooi past. De prijzen zijn afhankelijk van de samenstelling maar om een idee te geven: de Supernova hierboven met Sram Red en Zipp 404 wielen kost: € 5721,-

De dealers in Nederland zijn nog niet bekend maar daar zal binnenkort verandering in komen. Op de site van N7even is ook een bike configurator te vinden zodat je zelf je fiets kan samenstellen.

Hier enkele afbeeldingen (afbeelding hierboven is van de Supernova):