Volgende week vrijdag, 10 januari 2014, zal Trek (het team van o.a. de broers Schleck, Cancellara en de broers van Poppel) vanuit het Velodrome in Roubaix de teampresentatie houden. Voor de echte fans zijn er kaarten te koop om niet alleen de teampresentatie bij te wonen maar ook om een stuk van 68 km met een aantal Trek renners (volgens onze bronnen hebben Jens Voigt, Kristof Vandewalle en Jasper Stuyven al aangegeven mee te fietsen) Maar er zullen er nog een paar bijkomen.

Voor deze speciale groep is er maar een beperkt aantal van 146 tickets beschikbaar. De prijs is best stevig, namelijk 100 euro, maar hiervoor krijg je dus wel een fietstocht met renners vanuit het Centrum Ronde van Vlaanderen in Oudenaarde. Ook zit er een “meet en greet” en borrel met de renners bij. Daarnaast krijg je de “team gear”. Verder ben je er natuurlijk bij tijdens de teampresentatie ‘savonds. Dat is dan wel weer een unieke kans voor echte fans.

Je kan voor 20 euro ook alleen toegang krijgen tot de teampresentatie.

Voor allerlei informatie en het bestellen van een kaartje voor deze fandag/teampresentatie van Trek kan je terecht op hun website