Canyon verkoopt hun fietsen direct aan de consument, zonder tussenkomst van een winkel. Het hoofdkantoor staat in Koblenz, maar in Eindhoven hebben ze een Service Centrum van waaruit ze de Nederlandse markt bedienen. Dat omvat service voor hun klanten, maar bijvoorbeeld ook de marketing wordt vanuit hier gedirigeerd. Ze hebben twee nieuwe vacatures:


Technical Service Professional (m/f/d)

21 november 2019

Om Canyon’s dienstverlening aan bestaande en nieuwe klanten verder te verbeteren zijn ze op zoek naar een Technical Service Professional. Naast de dagelijkse interactie met klanten om technische problemen op te lossen zul je ook de werkplaats ondersteunen in communicatie aangaande werkzaamheden en als de nood hoog is de handen zelf uit de mouwen steken.
lees verder


(Junior) Mechanieker (m/f/d)

21 november 2019

Canyon is als fabrikant van race, mtb, triathlon, urban en fitness bikes sinds 2012 ook in Nederland aanwezig. Vanuit hun Service Centrum in Eindhoven bedienen ze de Nederlandse markt en hun Nederlandse klanten. Om hun dienstverlening aan bestaande en nieuwe klanten verder te verbeteren zijn ze op zoek naar een (Junior) Mechanieker die het werkplaatsteam zal uitbreiden en versterken. 
lees verder