Het liefst zitten we natuurlijk de hele dag op de fiets, maar dat is helaas niet haalbaar. Als je toch ook naast de momenten dat je op de fiets zit mooie ‘fiets-kleding’ aan wil, zit je deze winter bij Trek goed. Zij hebben de collectie met vrijetijdskleding flink uitgebreid. Overigens is dat niet alleen voor de winter, want ze hebben ook veel t-shirts in het assortiment, maar nu de temperatuur eindelijk aan het zakken is, pikken we er een paar mooie truien uit.

Lekker warme fleece hoodie

De unisex truien in het assortiment van Trek zijn mooi door eenvoud. Geen schreeuwende kleuren of overdreven grote logo’s, maar juist rustige kleuren en een subtiel logo. Zo vind ik Chain Stitch Hoodie erg mooi door een zacht beige kleur, in combinatie met een geborduurd logootje op de borst. Dat geldt ook voor de Color Block Logo Hoodie, waarbij het logo midden op de borst staat en de bovenkant een mooie mosgroene kleur heeft. De hoodies zijn van een warme fleece stof en hebben een buidelzak aan de voorkant.

Als je iets meer wil opvallen qua kleur is de Fun Badge Unisex Hoodie met rits voor jou een betere keuze. Dit vest heeft een donkerrode kleur en het witte logo op de borst is in de vorm van een schild. Omdat het een vest is, heeft het twee zakken aan de voorkant en ook dit vest is gemaakt van een warme fleece stof. Houdt je ervan om lekker op te vallen, dan gaat dat prima met de Sunset Script Hoodie. Deze heeft een groot logo op de voorkant dat met de geen/oranje kleur lekker opvalt op de donkerblauwe trui. Qua materialen is deze vergelijkbaar met de hoodies die ik eerder noemde.

Gewatteerde Sweater en Sweatpant

Geen fan van een capuchon aan je trui? Dan kan je kiezen voor de gewatteerde sweaters. De Quilted Crewneck sweater is er in een blauwe navy kleur of een groen olive kleur, met een klein logo op de borst. Een lastige keuze wat mij betreft want ik vind beide kleuren mooi. Het ziet er echt uit als een lekkere chill trui die is gemaakt met een mix van fleece, polyester en katoen.

En zo relaxed als die sweater eruit ziet, geldt dat ook zeker voor de broek. Een lekkere sweatpants om na de koers aan te trekken, of juist languit mee op de bank te liggen als je de voorjaarsklassiekers kijkt. Waar de sweater in twee kleuren is, heb je bij de sweatpant alleen de navy blauwe kleur. Net als op de sweater staat hier een subtiek Trek logo op. In dit geval bij de linker broekzak.

Zoals gezegd hebben ze niet alleen truien en een sweatpant maar ook nog t-shirts en een aantal verschillende mutsen. De hele collectie kan je vinden op de website van Trek.

Via Trek