Afgelopen weekend was er weer BikeMotion 2013 in Utrecht. Het was er redelijk druk maar niet hutje mutje. Er was weer heel veel te zien en hieronder alvast een mini-overzichtje met fotootjes

Wat opviel is dat de racefietsen van Koga niet op de beurs stond, terwijl ze een maand geleden nog wel op Eurobike stonden. Daarentegen was Trek wel van de partij met de kleurrijke Project One frames. Zij waren dan weer niet op Eurobike omdat ze een eigen jaarlijks evenement hebben. Verder waren er de onderdelen van Miche die vreemd genoeg nog steeds niet zo veel op de straat te zien zijn, terwijl de kwaliteit tegenwoordig echt wel goed is, en zo’n voorblad ziet er toch wel stoer uit.

De fans van Fiets Magazine konden op de foto met 2 dames en ze waren daar erg blij mee gezien de foto. En dan de Molteni kleuren in combinatie met de naam Merckx… dat valt altijd op. Dan was er natuurlijk de Framechallenge met onder andere het frame van Blacksmith. De ietwat saaie maar clean en strakke stand van Rose. BMC had misschien wel de “bij-fiets” die ik graag zou willen hebben. De Alpenchallenge AC01 met riem aandrijving. Gewoon stoer voor erbij.

Dan de stand van Wilier waar niet zoveel gebeurd, maar waar wel mooie fietsen staan. Garmin had de nieuwe helmcamera meegenomen en Jan Janssen racefietsen worden met het jaar mooier. Ook het nieuwe logo prijkt nu op alle fietsen. Cube had de TT fiets in bekende Cube kleuren waarbij heel weinig ruimte bij het achterwiel is. Deze zag er wel stoer uit.

Fizik heeft naast zadels, schoenen ook stuurtjes, en het meisje van Wolvenberg moest de hele dag in een bak water staan met sokken van Sealskinz. Maar gelukkig bleven de voeten droog. En tot slot liet Blacksmith nog zien hoe je aan een frame werkt. Verder had Specialized een iets kleinere versie van de coole stand van Eurobike.

Tot zover de korte rondleiding. Er was natuurlijk nog veel meer te zien en binnenkort hier wel wat uitgebreider verslag.

 

bikemotion-trek
bikemotion-miche
bikemotion-fiets
bikemotion-merckx
bikemotion-framechallenge
bikemotion-rose
bikemotion-bmc
bikemotion-wilier
bikemotion-garmin
bikemotion-janjanssen bikemotion-cube
bikemotion-fizik
bikemotion-sealskinz bikemotion-blacksmith