Als je de beste ploeg van de wereld bent, dan zijn de verwachtingen voor het jaar daarna natuurlijk hoog. Jumbo-Visma steekt dat trouwens ook niet onder stoelen of banken en is al een aantal jaren erg ambitieus bezig. Toegegeven, ze stellen wat dat betreft ook niet teleur en de weg die een aantal jaren geleden is ingeslagen lijkt zijn vruchten af te werpen. Het seizoen is nog maar net begonnen en met van Aert en Roglic hebben ze de eerste overwinningen al weer te pakken. Dat beloofd wat voor de rest van het seizoen.

De proloog!

De naam van de eerste video van dit jaar is, hoe toepasselijk: De Proloog. En daarin blikken ze vooruit op komend jaar, waarin ze op alle vlakken vooraan willen meedoen. Met Wout van Aert, die begin van het jaar zijn contract verlengde, willen ze een monument winnen. Met Roglic en Kruijswijk gaat de ploeg voor de winst in de Tour. En voor Sepp Kuss en George Bennet ligt er een kopmanschap te wachten. Bennet in de Giro en Kuss in de Vuelta. Naast de WorldTour mannen is er uiteraard ook aandacht voor de nieuw opgezette vrouwenploeg en het Development team. Voor de vrouwen is het de eerste podiumplek inmiddels behaald en het Development team heeft de eerste overwinningen ook al kunnen bijschrijven.

Tom Dumoulin

In de video hoor (en zie) je ook Tom Dumoulin die ondertussen bekend heeft gemaakt dat hij voorlopig stopt met wielrennen. We kwamen hem onlangs nog wel tegen op z’n fiets in Limbrug, maar wedstrijden rijdt hij voorlopig niet. Hierdoor zal de ploeg de selectie voor onder andere de Tour en de voorjaarsklassiekers moeten wijzigen, al zullen de ambities er niet minder om worden.

De Proloog!
Omdat het filmpje zo leuk is; de contractverlenging van van Aert!