Het zal de wielerliefhebber niet ontgaan zijn, er is dit jaar weer een heuse Tour de France voor vrouwen. De start is op de dag dat de mannen in Parijs finishen, 24 juli 2022. Deze Tour duurt 8 dagen en eindigt heel mooi op de La Planche des Belles Filles. Of om precies te zijn op de La Super Planche des Belles Filles. Het laatste gravelstukje met een maximale stijging van 24 procent pakken ze ook gewoon mee. Dat wordt zeker een spektakel om te kijken.

65 km rit voor beginners maar ook voor de ervaren wielrenners

Rapha vind deze Tour de France Femmes een mooie gelegenheid om een gezellige WMN Ride te organiseren. Voor iedere renner is er een groep. Er is er namelijk eentje die de super sociale rit gaan rijden waarbij snelheid ondergeschikt is. Maar voor de snellere renners is er keuze uit een sociale rit, waarbij de snelheid iets hoger ligt. Tot slot is er ook een snelle groep voor de renners die gas willen geven. Zo moet iedereen die meedoet zich op z’n gemak kunnen voelen.

Na de rit van zo’n 65 km is er in het Amsterdamse Clubhouse een gezellig feestje om de eerste etappe van de Tour de France Femmes te kijken. Er wordt ook gezorgd voor lekkere wijntjes en dito hapjes. Wat ik van Rapha ken, is zoiets altijd heel fijn geregeld. Je kan je gratis aanmelden en zondag genieten van een gezellig fietsdagje.

  • Wat? – Tour de Force WMN Ride (65 km)
  • Wanneer? – zondag 24 juli 2022 om 10:30
  • Waar? – Rapha Clubhouse Amsterdam, Wolvenstraat 10
  • Wie? – van beginnende tot de ervaren wielrenster

Hier kan je je inschrijven

Comments are closed.