Zaterdag 20 april gooit Canyon de deuren van de Factory Service in Eindhoven open voor hun seizoensopener. Vanaf 10:00 uur wordt er gestart met een vol programma waarbij je niet alleen binnen kan kijken, maar ook zelf op de fiets kan stappen voor een race of gravelrit. Daarnaast zullen er ook verschillende ambassadeurs en renners aanwezig zijn, zoals Annemiek van Vleuten, Puck Pieterse en Jasper Ockeloen.

Vol en gratis programma

In de Canyon Factory Service kan je naast veel verschillende Canyon modellen ook de nodige limited edition fietsen bekijken. Het zal me niet verbazen als je de gele Aeroad van Mathieu van der Poel kan zien of de WK uitvoering van zijn Inflite cyclocrosser.

Als je de gravelrit of de rit op de weg wil rijden, kan je dit op eigen gelegenheid doen. Hiervoor moet je wel opgeven via de website, want de plaatsen zijn beperkt. Om 11:00 uur zal er ook een groep starten aan de wegrit, samen met één van de Canyon renners. Dit zelfde geldt voor de gravelrit, die je zelf kan rijden maar ook samen met één van de profs. Deze rit zal om 14:00 uur starten. Tussen de bedrijven door zal er rond 13:00 uur een Q&A plaatsvinden met verschillende ambassadeurs en atleten van Canyon.

Tijdens de rit zal er onderweg een pauzeplek met versnaperingen zijn, en bij het Factory Service center zal Il Magistrale aanwezig zijn voor een lekkere espresso. Ook zijn er Foodtrucks die de inwendige mens tevreden zullen houden.

Info en inschrijven

Zoals gezegd begint het spektakel om 10:00 uur en dit zal tot de klok van 18:00 uur doorgaan. Het evenement vind plaats bij de Canyon Factory Service aan de Kalverstraat 76 in Eindhoven waar in de omgeving ruim voldoende gratis parkeerplek te vinden is. Via de website van Canyon kan je inschrijven voor de verschillende tochten maar wees er snel bij, want de inschrijvingen gaan hard. De ritten inclusief goodiebag zijn namelijk al uitverkocht, maar er is nog wel plek bij de ritten zonder goodiebag. Maar naast het fietsen, is er een lekker vol programma en kan je er de hele dag vermaken. Wij hopen alvast op mooi weer, want wij komen ook gezellig een kijkje nemen en rondje fietsen!

Via Canyon

Tags: