Op 6 juli is de start van de Tour de France in Brussel en vanaf 29 juni opent Canyon daar de deuren van het House of Champions. Aan de Rue Antoine Dansaert 88 is de Canyon Pop Up store te vinden. Het House of Champions is geopend tot en met 7 juli en showt de Canyon fietsen waarmee renners van o.a. Katusha en Movistar hun grootste successen hebben behaald. De Canyon crew staat klaar om je de verhalen achter deze fietsen te vertellen en overige vragen over Canyon producten te beantwoorden.

Testen!
En als je dan toch in Brussel bent, kan je ook meteen gebruik maken om één van de vele Canyon fietsen te testen. Vanaf het House of Champions starten er een vijftal social rides waarvoor je je kan inschrijven. Je kan hier met je eigen fiets aan deelnemen, of kiezen voor een testfiets. Bij het inschrijven vind je een lijst met modellen en uitvoeringen die beschikbaar zijn tijdens deze rides. De voorraad aan fietsen is niet oneindig, dus snel inschrijven loont.

Bij het reserveren van een testfiets heb je keuze uit alle modellen die ze in het assortiment hebben. Aeroad, Ultimate en Endurace zijn zowel voor mannen als vrouwen aanwezig. In dit geval gaat het allemaal om de carbon uitvoeringen die bijna allemaal zijn afgemonteerd met een elektronische schakelgroep.

Social rides
Zoals gezegd zijn er in de week van het Grand Depart een vijftal social rides waarbij er wordt gereden met het ‘samen-uit-samen-thuis’ principe. Op woensdag 3 juli start er om 17:00 uur een women’s ride van 50 km in samenwerking met de buren van Rapha. Donderdag 4 juli zal Jurgen Roelandts aansluiten voor een gezamenlijke rit van 50 km. De start hiervan is ook om 17:00 uur.

Op zaterdag 29 juni start er om 10:00 uur een rit van 80 km en op zondag 30 juni zal er om 10:00 uur worden gestart voor een 90 km rit. Beide ritten zijn onder begeleiding van de Canyon crew. Na een rustdag op maandag kan er dinsdag weer worden verzameld voor een 50 km rit. Deze start, net als de ritten van woensdag en donderdag om 17:00 uur. Tijdens al deze ritten kan je dus gebruik maken van een testfiets. Aanmelden en registreren hiervoor gaat via de site van House of Champions.

Openingstijden
Ben je niet van plan om mee te rijden maar wil je wel een kijkje nemen dan ben je in de weekenden welkom tussen 10:00 uur en 19:00 uur. Van maandag t/m vrijdag zijn ze geopend tussen 13:00 uur en 19:00 uur. De laatste zondag is een uitzondering want dan is de winkel geopend tussen 10:00 uur en 15:00 uur.

Tags: