In de zomer is Brussel een paar dagen het middelpunt van de wielerwereld als de Tour de France van start gaat. De hype die hangt rond zo’n start is altijd geweldig om mee te maken, ook al is het maar voor één dag. Of twee in het geval van Brussel. Maar om die cycling-spirit wat langer vast te houden opent Rapha opnieuw de deuren van hun pop-up clubhouse in Brussel. Zelfde locatie en zelfde concept: koffie, kleding en natuurlijk rides!

Sep Vanmarcke
Van 31 mei tot en met 13 juni kan je terecht op de Antoine Dansaertstraat, waar we vorig jaar ook op bezoek waren. Net als vorig jaar zijn er veel rides en events. Een te lange lijst om hier allemaal neer te zetten, daarvoor moet je even op de website van Rapha kijken. Maar dat Sep Vanmarcke op 3 juni langs komt, lijkt me toch zeker wel één van de events die je in je agenda moet zetten!

Rides
Op zondagen wordt er een special ride georganiseerd met verschillende thema’s. Zo is op 2 juni het thema Eddy Merkcx en fiets je langs het geboortehuis van De Kannibaal. Dinsdag, woensdag en zaterdag kan je ook meerijden met Rapha. Dinsdag lekker vroeg beginnen om 6:30 uur, woensdag is voor dames en zaterdag is er een social ride met een relaxed tempo.

Rapha wil graag dat je mee doet met de ritten en meedoen is gratis. Schrijf je wel even in voor de ritten en events, zodat ze rekening kunnen houden met hoeveel mensen er komen. Naar de pop-up store kan je natuurlijk wel onaangekondigd. Die is open van dinsdag t/m zondag van 11.00 tot 19.00 uur. De pop-up store wordt geopend op 31 mei met een opening party van 19:00 – 22:00 uur. Daar kan je ook bij zijn, maar de plekken zijn beperkt dus regel snel een kaartje.

Meer info bij Rapha

Tags: