De fietskleding en accessoires van Specialized zijn bij iedereen wel bekend. Maar naast items voor op de fiets hebben ze ook producten waarmee je zonder fiets gezien mag worden. De herfst en winter staan voor de deur, maar een t-shirt komt altijd van pas. Dat geldt ook voor de pet, die ik zelf vaak draag voor en na de koers.

Specialized Trucker cap
Niet dat mijn haar snel in de war zal zitten, maar op koersdagen vind ik het lekker om een pet te dragen. Los daarvan is het al jaren een mode-item. De pet heeft het zwarte ‘S’-logo geborduurd op de rode voorkant. Dit zijn ook de enige kleuren die in deze pet gebruikt zijn. Het kunststof gaas van de trucker cap is zwart, net als de klep en de sluiting. Naast de sluiting zit een klein rood embleempje. Aan de binnenkant van de pet zit een etiket dat je even moet verwijderen voor je de pet op zet. Door het zwarte gaas is dit anders te zien en dat ziet er een beetje vreemd uit. De cap is ‘one size fits all’ en met behulp van een sluiting met drukknopjes op maat te stellen. Hij is ook verkrijgbaar met een wit logo waarbij de gehele pet verder zwart is. De pet kost € 24,90.

Dames t-shirts
De dames shirts hebben een strakke pasvorm met half lange mouwtjes. Het zogeheten ‘Wordmark’ shirt heeft het logo van Specialized logo op de borst afgebeeld. lichte paars/blauwe letters op een zwart shirt. Het shirt is eveneens verkrijgbaar in babyblauw met een ‘Acid-Lava’ gekleurd logo. Deze kleurstelling herken je wellicht van o.a. de Evade II helm waar deze kleur ook is gebruikt. Het ‘Boardwalk’ shirt valt wat meer op. De basis is eveneens zwart en het logo op de voorkant is een stuk kleiner en afgebeeld op de linkerborst. Maar door de vrolijke en felle kleuren die hiervoor gebruikt zijn knalt dit er wel uit. Ik krijg er een beetje een Hawaii-idee bij en gezien de naam is dat geen gek idee. Op de rug staat dit logo groot afgebeeld in een roze/paarse cirkel. De dames shirts zijn verkrijgbaar voor € 29,90.

Heren t-shirts
De heren shirts hebben een casual pasvorm waarbij de mouwen iets langer zijn dan ik gewend ben. Deze shirts zijn gemaakt van Drirelease stof dat tevens beschermt tegen UV-straling. Het is een ademende stof die vervelende geurtjes tegen gaat. Hierdoor kan je het shirt in het dagelijks leven aan, maar kan je het ook prima gebruiken tijdens je dagelijkse commute. Het ‘Champions’ shirt heeft een krans op de borst met daarin een finish-vlag voorzien van S-logo. Onderin de krans staat in Romeinse cijfers het jaartal van de oprichting van Specialized: 1974. Het groene shirt is ook gemaakt van de Drirelease stof en heeft enkel het ‘S’-logo op de linkerborst staan. Deze shirts zijn verkrijgbaar voor € 34,90.

WINACTIE
We mogen 3 t-shirts weggeven! Geef hieronder aan waarom jij dit t-shirt nodig hebt, misschien win jij dan! Maandag 29 oktober na 12:00 uur trekken we de winnaars.