De HideMyBell lijn van CloseTheGap kent bijna iedere fietser ondertussen wel. Zelfs Team Jumbo-Visma rijdt met de fietscomputerhouders met geïntegreerde bel. Nu heeft CloseTheGap voor de regular en insider een aantal dingen aangepast om de houder naar eigen zeggen nog beter en veiliger te maken. En als ik naar de afbeeldingen kijk dan zien de nieuwe houders er een stukje chiquer uit!

Dit is de regular2

Stalen Belklepel

Dat chique komt vooral door de nieuwe stalen belklepel en de messing hamer. Ziet er toch verfijnder uit dan de kunststof klepel. De nieuwe klepel moet ook luider zijn met een klank van 95 dB. Daardoor moeten de nieuwe insider2 en regular2 een stukje veiliger zijn. Ook is de nieuwe klepel makkelijker te bereiken met je hand. Bij de regular2 trek je aan de klepel met je wijsvinger zonder dat je de hand van je stuur hoeft te halen.

Regular2 of insider2

Voor je gravelbike zou ik zelf de insider2 kiezen. Doordat deze naar binnen is gericht, heb je minder kans op schade bij een valpartij en je houdt meer ruimte over om op avontuur te gaan met een stuurtas. Voor de racefiets vind ik de regular2 de mooiste oplossing. De regular2 heeft nu een tweedelige stuurklem om de montage makkelijker te maken. En als extra heeft de regular2 nog ruimte voor een GoPro of lamp-aansluiting. Beide houders kosten € 39,95 en voor die prijs krijg je in de doos de aansluitingen voor Garmin, Wahoo, Bryton, Polar, Mio en Lezyne fietscomputers.

Dit is de insider2

Eerste Indruk

Wij kregen de nieuwe regular2 opgestuurd om aan een eerste indruk te onderwerpen. In de verpakking voelt de stalen belklepel al steviger aan. Maar aan het stuur merk je het verschil nog beter. Het trekken aan de klepel voelt een stuk zekerder. We hebben de geluiden van de oude en nieuwe belletjes naast elkaar vergeleken en de nieuwe is inderdaad luider. Het verschil qua piek is niet heel groot, maar het is vooral de constantheid van de geluidssterkte. Elke keer als je aan de klepel trekt, kom je met die nieuwe bel op dezelfde geluidssterkte uit. Bij de vorige versie varieert de geluidssterkte meer. Als we dus naar het gemiddelde kijken is de regular2 duidelijk luider. Ook is het geluid iets hoger in toon, waardoor het net wat meer opvalt.

De montage gaat met de tweedelige stuurklem ook makkelijker. En je laat daardoor ook minder snel een kras achterop je stuur achter, omdat je de klem er minder overheen hoeft te vouwen. De nieuwe regular2 weegt 48 gram, dus nog altijd brengt de extra veiligheid niet al teveel extra gewicht met zich mee. CloseTheGap lijkt dus weer met een aantal kleine aanpassingen een extra stap te hebben gezet met hun houders. Op de website van CloseTheGap vind je meer informatie en een overzicht van de andere houders die ze in het assortiment hebben.

WINACTIE!

We mogen 5 van deze CloseTheGap HideMyBell regular2 houders weggeven!

Om mee te doen schrijf je je hieronder in. Na het bevestigen van je inschrijving doe je mee in de loting. Uit alle inschrijvingen worden 5 winnaars willekeurig gekozen. Je kan je tot zondag 13 juni 20:00 uur inschrijven!

– Je meldt je bij deelname automatisch ook aan voor de wekelijkse Racefietsblog.nl nieuwsbrief. Wil je die toch niet ontvangen, dan kan je je altijd weer afmelden, maar wacht even tot na het aflopen van de actie.

>> De inschrijving voor deze actie is gesloten <<

Voorwaarden en condities:
– Ook als je al ingeschreven staat voor onze nieuwsbrief moet je je inschrijven om mee te doen. Dit heeft verder geen gevolgen voor je bestaande nieuwsbriefinschrijving. 
– Je moet je deelname bevestigen via de e-mail die je ontvangt. Alleen na bevestigen maak je kans.

– Deelnemen kan tot zondag 13 juni 20:00 uur. De dag erop kiezen we de winnaars.
– De actie is voorbehouden aan inwoners van Nederland, België.
– We nemen via e-mail contact op met de winnaar(s). Wanneer we binnen een week geen reactie hebben, wordt er een nieuwe winnaar gekozen.
– Het is niet mogelijk het gewonnen product om te ruilen voor een ander product of geldbedrag.
– Racefietsblog.nl is bevoegd personen uit te sluiten van deelname bij vermoeden van onrechtmatige deelname of fraude.
– Je ontvangt je eerste Racefietsblog.nl nieuwsbrief na het aflopen van de winactie. Wil je deze toch al eerder ontvangen, dan kan je je hier afzonderlijk voor inschrijven. Dit heeft geen gevolgen voor je deelname aan de winactie.
– Bij deelname kan je ervoor kiezen om je ook in te schrijven voor de nieuwsbrief van CloseTheGap. Deze ontvang je pas nadat de winactie is verlopen. Dan kan je je ook weer uitschrijven als je dat wilt.