Ook dit jaar rijden de renners van Team Sky op een Pinarello Dogma F10. Aan het frame en de gemonteerde onderdelen veranderd er niets. Afgelopen jaar maakten ze de overstap naar de onderdelen van Most, in combinatie met de Dura Ace Di2 groepset, en ook dat blijft in 2019 zo. Een overstap die ze niet maken, is de stap naar de schijfrem. Opvallend, aangezien we meer en meer WorldTour teams de overstap wel zien maken.

Donkerblauw op een zwart frame
Bij de presentatie van de teamkit was al zichtbaar dat ze van licht naar donkerblauw gingen en dat zie je ook terug op het frame. Deze is voor 2019 geheel zwart, met witte logo’s. De donkerblauwe kleur van de teamkit is terug te vinden achter de logo’s. Een soort donkerblauwe gloed die subtiel achter de logo’s te zien is.

Ook het stuur, een volledig carbon aerobar van Most, heeft alleen maar witte logo’s. Op de fiets, en de onderdelen is er dit seizoen geen ruimte voor striping en persoonlijk vind ik dat een goeie keus. Wat mij betreft is dit een mooie verbetering ten opzichte de drukke streepjes op de F10 van 2018.