Nu is het ook wel de maand van de festiviteiten, maar Giant heeft wel meer redenen om Dumoulin te bedanken. Hij heeft in de afgelopen jaren bijzondere prestaties geleverd met hun fietsen.

Bovendien is Dumoulin recent getrouwd. Reden te meer voor Giant om hem een toepasselijk presentje te geven. En wel een TCR Advanced SL die helemaal in de stijl van Vincent van Gogh ‘geschilderd’ is. Dezelfde stijl die we eerder zagen bij de Van Gogh Propel Advanced. Een fiets die voor niet minder dan € 19.500,- van eigenaar verwisseld.

Ondanks dat hij vast een glimlach tevoorschijn kan toveren op commando lijkt Dumoulin er oprecht mee in zijn nopjes te zijn. De TCR was ook altijd zijn vaste keuze in de grote rondes. En het lijkt erop dat het om een eenmalige uitgave van de TCR in Van Gogh-stijl gaat, in tegenstelling tot de Propel, dus hij heeft een unieke fiets gekregen. Een mooi en passend kado van een fietsenmerk, dachten wij zo. En laten we wel wezen, wie wil er nou niet zo’n fiets als huwelijkskado?

Of we hem er veel op zullen zien rijden rondom zijn woonplaats in Zuid-Limburg valt te betwijfelen nu hij in het nieuwe seizoen bij Sunweb Cervélo als fietssponsor heeft, maar een Van Gogh aan de muur misstaat nergens, toch?

Via Vincentvangoghbike.com