Ja, dat is al de tweede keer Rapha deze week, maar soms komt het allemaal een beetje tegelijk. En als het mooie dingen zijn is dat niet erg toch? Bij deze hun nieuwe Pro Team Training collectie voor 2020, voor zowel de dames als de heren!

Rapha’s Pro Team collectie is technisch gezien hun geavanceerdste lijn kleding. Gemaakt om de vrouwen en mannen in de WorldTour te laten presteren.

Rapha Pro Team Training 2020 kleding
Rapha Pro Team Training kleding, te herkennen aan de contrasterende mouwen

De kleding wordt samen met de mannen van EF Education First Pro Cycling en de dames van Canyon//SRAM ontworpen. Ontworpen dus voor racen op het hoogste niveau, maar er is ook om mee te trainen en daarvoor hebben ze de Training Jersey en Bib Shorts.

Alle Rapha Pro Team Training 2020 jersey voor de heren
Alle Rapha Pro Team Training jerseys voor de heren. € 100,-

De Pro Team Training jerseys hebben een lichtgewicht en open materiaal aan de voorkant om de trui goed te laten ademen en zweet te laten verdampen en juist een wat compacter materiaal op de rug ter bescherming tegen de zon en om de zakken te ondersteunen. De 2020 uitvoering heeft een beter elastiek om je spullen op hun plek te houden en de zakken bieden ook iets meer ruimte.

Rapha Pro Team Training 2020 jersey voor de dames
Rapha Pro Team Training jersey voor de dames. Naast deze witte ook in twee andere varianten. Ook met grijze mouwen, maar verder paars of oranje. Ook € 100,-

De Pro Team Training Bib Shorts is gebaseerd op de Pro Team Bib Shorts en heeft een nieuwe stof die ondersteuning en compressie moet bieden. De broek heeft ook de nieuwe Pro Team zeem. De hele Pro Team Training ‘lijn’ voor zowel dames als heren is per vandaag verkrijgbaar.

Rapha heren Pro Team Training Bib Shorts 2020
Rapha heren Pro Team Training Bib Shorts, in zwart/wit of zwart. € 155,-
Rapha Pro Team Training kleding 2020
De Pro Team Training kits in actie

Pro Team lijn voor 2020 komt er ook aan
Later dit voorjaar, op 23 maart om precies te zijn, zal ook de nieuwe Pro Team verkrijgbaar worden. Ook hier is alles vernieuwd. Het gaat om een lichtgewicht en goed ademende koerstrui met veel stretch en die daardoor strak, maar comfortabel om je lichaam zit. De constructie hebben ze aangepast om onder andere gewicht te besparen en de gripper is verbeterd zodat de trui beter blijft zitten bij de heup.

Rapha Pro Team Jerseys 2020 voor heren. € 145,-. In Black, Navy, Orange, White
Rapha Pro Team Bib Shorts II 2020 voor heren. € 230,-. In Black/White, Black, Navy, Carbon Grey, Black/Dark Purple, zowel in regular als lang