Bar Fly Hopper saddle bag | Racefietsblog.nl

Een magische combinatie soms, fietsen en koffie. Zadeltasjes en fietsen gaan daarentegen soms wat minder goed samen. The Hopper van Bar Fly biedt uitkomst!

Bar Fly is al eerder voorbij gekomen met hun eigen houder voor fietscomputers. Niet spectaculair nieuw, wel handig. Dat geldt ook voor The Hopper. Een zadeltas zonder tas eigenlijk, want het gaat in principe alleen om twee straps met klitteband die aan elkaar bevestigd zijn. Wat je daar tussen doet is aan jou, maar het (mooie) idee van Bar Fly is om daar een koffieverpakking voor te gebruiken! En als je er even over nadenkt is dat helemaal zo stom nog niet. Die verpakkingen zijn behoorlijk stevig, waterdicht en zijn er in verschillende formaten. Je doet je spulletjes erin, rolt hem op, trekt de banden van de Hopper er omheen en door de rails van je zadel en klaar.

Bar Fly was zo vriendelijk om er zelf – leeg – koffiepak bij te doen. Geen DE overigens, maar Equator, uit de VS. Zal vast lekker geweest zijn. Neemt niet weg dat je natuurlijk je eigen favoriete koffiemerk hiervoor kan gebruiken. Subtiele manier om je fiets te personaliseren dus!

Een heel simpel ontwerp en je kan er natuurlijk veel meer dan alleen een lege pak koffie mee vastzetten. Juist omdat het flexibel is kan je er ook je regenjack of andere zaken mee vastmaken onder je zadel. Het geheel is alleen wel net iets minder toegankelijk dan bij een zadeltasje met rits.

Eenvoudig, geen rits en daarmee dan ook een scherpe adviesprijs met EUR 19,90. Als we dan toch een zadeltas gaan gebruiken, dan deze!

Bar Fly Hopper saddle bag  | Racefietsblog.nlBar Fly Hopper saddle bag  | Racefietsblog.nlBar Fly Hopper saddle bag | Racefietsblog.nl

Online direct te bestellen bij Bikeparts4u