Het is inmiddels twee jaar geleden dat het Amerikaanse Lezyne op de proppen kwam met een reeks fietscomputers. Het topmodel, de Super GPS, uit deze serie is een erg succesvolle gebleken en om dit te vieren hebben ze, naar aanleiding van de tweede verjaardag een Special Edition gepresenteerd.

De Lezyne Special Edition Super GPS, zoals deze voluit heet, is verkrijgbaar in de kleuren rood en blauw. Verschil met zijn voorganger is dat het software pakket is uitgebreid. Hierbij hebben ze onder andere de input gebruikt van gebruikers van de Super GPS. Een van de nieuwe mogelijkheden is de optie om je training automatisch te synchroniseren met de Lezyne Ally V2 app. Je kan deze tevens koppelen aan Trainingpeaks, om je training direct uitgebreid te analyseren. Ook biedt de Special Edition Super GPS de mogelijkheid om, in tegenstelling tot zijn voorganger, acht i.p.v. vijf datavelden op je scherm te tonen.

De Ally V2 app voor je telefoon kan je ook gebruiken om een route te plannen, die je vervolgens naar je Super GPS stuurt. Aan de hand van een kruimelspoor navigeert de computer je over de route. Nieuw hierbij is de zoom-functie, waarmee je zelf de grootte van het kruimelspoor op je scherm kan bepalen.

Met een prijs van € 149,95 is de Lezyne Special Edition Super GPS scherp geprijsd. Meer info kan je vinden op de Lezyne website.