Vaak heb je geen bagage wanneer je met je racefiets fietst. Maar soms moet je toch het een en ander meenemen. Dat kan met een rugzak, maar dat fietst helemaal niet lekker. Als je dan niet direct op je trekkingfiets wil stappen heeft Tailfin een super lichte bagagedrager ontworpen die je heel makkelijk even monteert.

Een aangepaste snelspanner zorgt voor 2 steuntjes waar het geheel op leunt. De bovenkant zet je vast aan je zadelpen en klaar. De bijgeleverde tassen worden met een simpele pin aan het geheel vastgezet en je kan fietsen. Super makkelijk, zo ziet het er tenminste uit op de video’s en foto’s. De bagagedrager weegt 275 gram en kan een gewicht aan van 18 kg. De tassen van 24 liter wegen 600 gram elk.

De prijs is vanaf € 169,- voor de bagagedrager en € 67,- voor de tas. Dat is niet erg goedkoop, maar het ziet er wel erg goed uit mocht je spullen mee willen nemen op je racefiets.

Het is nog een Kickstarter project.

tailfin-fietsrek4 tailfin-fietsrek3 tailfin-fietsrek tailfin-fietsrek2 tailfin-fietsrek6 tailfin-fietsrek7 tailfin-fietsrek8

 

Tags: