Trek is op zoek naar iemand die met zijn team kan zorgen voor de beste service voor dealers en consumenten. Voor het team in Harderwijk zoekt Trek Benelux daarom een Customer Care Manager. Iets voor jou of iemand die je kent?

Customer Care Manager Benelux

 

“Trek is ontstaan uit het geloof van één man in een nieuwe vorm van een bedrijf runnen. Dick Burke startte met Trek in een schuur in het zuiden van Wisconsin vanuit de eenvoudige principes die ons vandaag de dag nog altijd de weg wijzen: Bouw aan duurzame dingen – herinneringen, relaties, fietsen, een merk – en laat een spoor van positieve veranderingen na.

Er werken bij ons artiesten, avonturiers, ontwerpers, pioniers, ingenieurs, verhalenvertellers, dromers en uitvinders – stuk voor stuk gedreven door een sterk geloof in de kracht van fietsen. Sluit je bij ons aan en bouw mee aan onze missie;

Op het verkoopkantoor voor de Benelux in Harderwijk, bevindt zich onder andere de Customer Care afdeling. Momenteel zijn we op zoek naar een nieuwe fulltime (40 uur), Customer Care Manager om ons team te komen versterken.”

Bekijk de gehele vacature van Trek