Mooi rood is niet lelijk! Dat geldt zeker voor deze special edition van de Canyon Inflite. De Inflite CF SLX 9 MVDP om precies te zijn. Je hebt Mathieu tijdens de crossen vast wel gezien op die glimmend rode cyclocrosser. En met die fiets als inspiratie zijn er nu 50 exemplaren te koop met dezelfde kleurstelling.

Het is niet dezelfde afmontage als Mathieu, maar je mag zeker niet klagen. De fiets heeft een Shimano Ultegra crank met een 4iiii vermogensmeter. De achterderailleur en de shifters zijn van de Shimano GRX Di2 lijn. Wat mij betreft een erg goeie keus want dat zijn uit ervaring hele fijne shifters! Het is een 2×11 setup dus met twee kettingbladen voor. Voor de wielen is gekozen voor de 45 mm hoge DT Swiss CRC 1400 Spline. Je komt op een gewicht van 7,94 kg.

Het frame is van carbon en is gelijk aan de normale CF SLX 9 maar dus met de bijzondere kleur en onder andere op het balhoofd zie je de link naar MVDP. Erg goed gedaan als je het mij vraagt. De voorraad is beperkt. De prijs voor dit alles is € 5.499,-

Meer info via Canyon