Het opvallende Rapha outfit van EF Education-Nippo hebben we al laten zien. Op het moment dat het werd gepresenteerd konden we al een glimp opvangen van de bijpassende Cannondale fietsen. Inmiddels is de Giro aanbeland in de derde week en hebben we de SuperSix Evo veel in beeld gezien. Kopman Hugh Carty rijdt er in elk geval lekker mee in de top van het klassement. En precies dat model kan je winnen!

SuperSix Evo Kaleidoscopic

Naast dat er mooie foto’s van deze Kaleidoscopic Cannondale SuperSix Evo zijn maak je vanaf nu kans om er één te winnen. Want Cannondale gaat de acht teamfietsen na de Giro weggeven! De custom Cannondale SuperSix Evo is afgemonteerd met een Shimano Dura Ace Di2 groep en full carbon Vision cockpit en wielen. Kortom een high-end fiets met topmaterialen. Het donkerblauwe frame heeft een oker-geel logo en net als op het outfit staan er allerlei gekleurde vlakken op. Vandaar ook de naam Kaleidoscopic. Wat mij betreft een heel gave kleurstelling.

Tijdens de Giro maken de renners ook nog gebruik van de aerodynamische SystemSix en de SuperSlice tijdritfiets. Deze kan je niet winnen met deze actie, maar omdat ook deze fietsen de Kaleidoscopic metamorfose hebben ondergaan zijn ze zeker de moeite waard om te laten zien!

Wat moet je doen?

Op de website van Cannondale is er een speciale pagina gelanceerd waarop je kan inschrijven. De actie loopt tot 12 juni 18:00 uur. De winactie geldt voor de landen van de Verenigde Staten, Canada (exclusief Quebec), het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Nederland.

Inschrijven voor deze winactie kan via deze speciale Cannondale website.