Aan alle goede dingen komt een eind, zo ook aan de column van Juist die 2 jaar lang voor Racefietsblog heeft geschreven. JUIST BEDANKT!

En hier dan de laatste:

Gelukkig 2013…

Het jaar waarin we de dopingschandalen achter ons laten, daar hebben we het nu lang genoeg over gehad. Het jaar waarin we alle komende obstakels nog even negeren. De crisis die ook zijn effect blijkt te hebben op de wielerwereld; het inkorten van de Ronde van de Algarve. Wat betekent het voor de wielrondes als de Giro d’Italia en La Vuelta nu deze mediterrane landen de zwakste in de eurozone blijken te zijn? Ik kies ervoor om dit in de eerste week van januari van me af te zetten.

Het jaar waarin ik verkies me niet meer gek te laten maken door de crisis. Misschien dat ik iets beter oplet met wat ik uitgeef; ik haal tegenwoordig mijn schoonmaaksponsjes en borstels voor de fiets opeens bij de Action. Ik was er nog nooit geweest, maar er ging in die winkel werkelijk een wereld voor mij open. Low budget mijn fiets schoonhouden, wie wil dat in deze tijd nou niet? Al is het maar voor het idee.

Het jaar waarin ik keuzes moet maken wegens een klein probleempje dat mij de laatste tijd wel in zijn greep heeft gehouden: tijd. Mijn gezin met twee kleine kinderen, mijn werk, mijn vrienden en ook het fietsen; het kost allemaal veel tijd.  Vooral het fietsen schiet er de laatste tijd daardoor echt bij in. In 2013 wil ik toch echt weer wat meer tijd daarvoor vrijmaken. Ik houd niet van kiezen, ben er ook niet goed in. Zo ook het stoppen met het schrijven van deze column; moeilijke keuze om te maken en ook zeker niet leuk. Hopelijk wel met het effect dat het fietsen waar ik nog meer van houd kan blijven doorgaan.

Het jaar waarin we allemaal als goede voornemen hebben om te blijven fietsen, houd vol!

Xxxx Juist!