Paul Smith en Cinelli zijn twee merken die bij ons altijd goed in de smaak vallen. Dus als die twee gaan samenwerken zijn onze verwachtingen meteen hoog gespannen.

Ok, de designers hebben een beetje hun fantasie de vrije loop laten gaan, maar daardoor zijn de petjes in ieder geval alles behalve saai geworden. Ze hebben zich laten inspireren door de ‘gouden tijden’ van het fietsen van de jaren ’60/’70. De Britse kledingontwerper Paul Smith is een fervent fietsliefhebber en de fiets maakt al thema ook al jaren onderdeel uit van zijn collectie. En Cinelli is naast fietsen ook weer in design en natuurlijk petjes, dus de combinatie van die twee lijkt logisch.

Naast de zeer kleurrijke collectie van onderstaande vijf petjes hebben ze ook nog petjes in zwart en wit met strepen. Een wat meer bescheiden, maar daarmee niet minder stijlvol ontwerp die we óók heel mooi vinden.

Die twee mogen vaker samenwerken! De petjes zijn onder andere via de webshop van Paul Smith te koop voor omgerekend iets meer dan € 25,-, al zijn de meeste de kleurrijke petjes helaas al uitverkocht.

Foliage Frenzy
Magic Eight Monster
Lagoon Monster
Rainbow Warrior
Comic Characters
Comic Characters