We zitten nog in de klassiekers maar afgelopen week heeft Team Jumbo-Visma het shirt voor de Tour de France 2022 gepresenteerd. Een kunstwerkje is het geworden. Werk van Hollandse meesters is gebruikt om het design compleet te maken. Uiteraard heeft het shirt ook de bekende sponsor-uitingen.

Rembrandt, Van Gogh en Vermeer

De drie Hollandse meesters zijn Rembrandt, Van Gogh en Vermeer. Van deze drie schilders zijn verschillende werken verwerkt in het ontwerp van het shirt. Zo kan je als je de details bekijkt het melkmeisje erin terugvinden, maar ook de nachtwacht en het korenveld met maaier. Om maar een paar werken te noemen. Er kunstig gedaan!

Het shirt is al te bestellen en misschien wel een mooie aanwinst voor aan je muur. Maar je mag er wat mij betreft ook in gaan fietsen. Het shirt van Agu kost € 75,- voor de dames en heren. Kies je een kindershirt dan betaal je € 60,-. Je kan de set compleet maken met een bibshort, handschoenen, een petje en sokken. Al is dat een beetje too much wat mij betreft. Het shirt alleen heeft mijn voorkeur!

Via Team Jumbo-Visma