Het is er geen weer voor en voordat je weer in je T-shirtje naar buiten kan, zijn we waarschijnlijk een half jaar verder. Maar toch willen we ze je niet onthouden, want de shirts van Cinelli gaan vaak als zoete broodjes over de toonbank dus je moet er snel bij zijn. Het opvallende oranje shirt bovenaan deze pagina is één van de nieuwste in de collectie. Een subtiel logo op de voorkant en lekker druk aan de achterkant. Deze shirts zijn slechts een kleine greep uit de webshop van het Italiaanse merk.

Cinelli schild op je shirt

Het is misschien wel een klassieker onder de Cinelli shirts. Het zwarte crest shirt met de afbeelding van het schild. Als dit schild op het balhoofd van je frame zit, is je fiets in elk geval wel een klassieker. Het zijn niet de kleuren die het shirt opvallend maken, maar juist de afbeelding van het schild dat over de hele voorkant staat. Het logo heeft verschillende symbolische afbeeldingen voor oprichter Cino Cinelli zoals de ridderhelm, de lelie en de draak.

Iets minder klassiek, maar wel lekker herkenbaar met het Cinelli logo dat tegenwoordig op het balhoofd van de fietsen staat. En veel Italiaanser wordt het niet met ‘Ciao’ als tekst. Naast deze gele knal kleur is hij ook in wat minder aanwezige kleuren verkrijgbaar zoals bijvoorbeeld zwart, donkerblauw of donkergroen.

Ook nieuw in de collectie is deze ‘Camera roll’ uitvoering. De achterkant is mij iets te druk, maar de voorkant vind ik dan wel tof. Simpel en een subtiel logo op de borst. Het t-shirt is off-white, met opvallend zwarte en rode logo’s.

Je zou bijna denken het volgende shirt is gemaakt voor Vicenzo Nibali. Deze afbeelding past namelijk goed bij zijn bijnaam ‘de haai van Messina’. Als je er wat beter kijkt zie je dat de haai aan het afzien is op een fixed gear, maar daar wordt het shirt voor mij niet minder mooi van. Grappig shirt waar je niet meteen ziet dat het om het Italiaanse fietsenmerk gaat al staat het wel op het frame.

Simpel, maar duidelijk! Met Cinelli fiets je harder. Het grijs-blauwe shirt met Cinelli logo is net als alle bovenstaande shirts te koop voor € 34,- via hun webshop. De shirts zijn er vanaf maat S tot en met XL.

Het laatste shirt dat we hier showen is in ons rijtje het buitenbeentje vanwege zijn prijs van € 40,-. Een mooie blauwe kleur met op het borstzakje het logo van Cinelli. Op de rug is een fiets afgebeeld, waarvan het achterwiel het Cinelli logo is. Daar achter komen de rode en gele kleuren van het logo weer terug.

Via Cinelli

Tags: