Bij de NOS is een vacature vrij gekomen van een baan waarin we ons allemaal wel eens gewaand hebben vanaf de bank. Er is namelijk een vacature voor commentator van de wielersport. We zijn het allemaal weleens oneens geweest met de commentator tijdens het kijken naar een koers en dit is dé kans om het heft in eigen handen te nemen!

Op zoek naar een journalist met kennis van de koers

Het gaat om een vacature voor 36 uur waarin je dus als commentator aan de slag gaat. De NOS is op zoek naar een sterke journalist, die zelfstandig te werk kan gaan. Je verslaat wielerkoersen op locatie of vanuit Hilversum, en de NOS vraagt onder meer om minimaal 3 jaar commentaar ervaring, een scherp analytisch vermogen en natuurlijk heel veel kennis van de wielersport.

Je moet wel regelmatig in de weekenden en avonden werken en naast commentaar geven tijdens wielerkoersen, doe je ook interviews en versla je in de winter andere sporten. Solliciteren kan tot en met 10 december. Wij zijn vooral heel benieuwd naast wie je mag zitten in het commentaarhokje, want stiekem hebben we toch wel een sterke voorkeur om met bepaalde commentatoren wel of niet samen te werken.

Nog meer banen in de fietsenbranche

Op onze pagina Fietsbanen vind je nog meer vacatures voor mooie banen bij bedrijven in de fietsenbranche. Want ja, wij kunnen wel zeggen dat er niets mooiers bestaat dan werken in deze leuke branche. Momenteel staat er een vacature voor Service Lead in de Trek Store in Nijmegen online en een vacature voor Marketing & Sales support medewerker bij ICC, de distributeur van onder andere Campagnolo, Deda Elementi en Feedback Sports. De pagina wordt regelmatig geüpdatet met nieuwe vacatures.

Meer info NOS.