Vittoria is de eerste officiële partner van de Hammer Series in 2018 en dat willen ze vieren. Leuk voor hen, maar misschien ook voor jou, want je kan misschien meerijden met de neutrale wagen tijdens de koers!

Het klinkt misschien gek dat Vittoria pas de eerste officiële partner van de Hammer Series in 2018 is, maar vergeet niet dat dit pas het tweede jaar is dat het wordt georganiseerd. De eerste editie was dus een succes. Zoals we kort geleden al vermelden zal dit jaar naast Limburg ook Noorwegen aangedaan worden door de 3-daagse Hammer Series etappekoers, dus het wordt uitgebreid zoals ze voorafgaand aan de eerste editie verkondigden. Zeker gezien het feit dat de Hammer Series een geheel nieuw soort koers is waar ook heel goed aan het publiek is gedacht, zijn wij ook blij met deze vernieuwing binnen het wielrennen.

Maar om terug te komen op die winactie: Hammer en Vittoria stellen bij zowel de Limburgse als Noorweegse (Stavanger) editie twee plekken ter beschikking in een van de neutrale volgwagens tijdens de ‘Sprint’ race. Ze kiezen voor beide edities één winnaar die nog iemand mee mag nemen. We kunnen uit eigen ervaring vertellen dat dit erg leuk is om een keer mee te maken. Daarnaast heb je tijdens het hele event overal hospitality toegang.

Het mooie is dat je er niet eens veel voor hoeft te doen, al moet je wel over een Twitter-account beschikken. Je moet namelijk deze specifieke tweet re-tweeten en zowel de @hammerlimburg als @vittoriatyres twitter-accounts volgen. Als je liever in Stavanger mee zou willen rijden moet je @hammerstavanger volgen, maar realiseer je wel dat je zelf de reis daarnaartoe moet organiseren.

Tags: