Het Amerikaanse merk Chris King heeft een nieuwe kleur aan het assortiment toegevoegd. De kleur Midnight is geïnspireerd op het nummer ‘Round Midnight’, een nummer uit de jaren ’40 van de vorige eeuw van het Thelonious Monk Quartet. De kleur zit tussen donkerblauw en zwart in en heeft een matte finish. Dit is alweer de achtste kleur in het assortiment van Chris King. De nieuwe kleur is beschikbaar voor alle componenten die het bedrijf levert, van de wielnaven tot aan de balhoofdsets. Je kon ze al zien op de titanium trailbike van Alliance.

Kwaliteit in een opvallend jasje

Midnight is natuurlijk niet de meest opvallende kleur, dan kun je beter voor bijvoorbeeld de gouden of rode kleur gaan. Maar naast de opvallende kleuren staan de producten van Chris King vooral bekend om de uitstekende kwaliteit. Het is natuurlijk niet voor niets dat onder andere merken als ENVE, HED en Zipp verkrijgbaar zijn met naven van Chris King. Verder worden bijvoorbeeld alle lagers in-house gemaakt en met de hand gecontroleerd en krijg je op alle producten levenslange garantie.

Je kunt al componenten bestellen in de nieuwe kleur Midnight, vanaf januari worden ze uitgeleverd. Meer informatie vind je op de website van Chris King