Het shirt is al uitverkocht, maar we konden het niet laten om jullie dit bijzondere Rapha shirt te laten zien. Dit shirt heeft twee kanten, je kan hem ook binnenstebuiten dragen, zeg maar. Dus eigenlijk twee shirtjes in een. Het shirt is speciaal ontworpen voor het L39ION of Los Angeles team.

Een shirt met twee verschillende kanten

Het shirt bestaat uit twee kanten, een donkerblauwe kant en een lichte kant. De blauwe kant is bedoeld voor het trainen, hier zitten dan ook drie achterzakjes op en ook staat aan deze kant de sponsoring. Aan de witte kant zitten geen zakjes, deze kant is bedoeld voor de wedstrijden. Op de witte kant zitten ook geen achterzakjes. De Crit Racing wedstrijden zijn vaak maar een tot anderhalf uur lang, dus kan je makkelijk zonder achterzakjes.

Bijzonder design voor het shirt

Het shirt heeft naar mijn mening een erg gaaf design gekregen. Zowel de blauwe kant als de witte kant zien er goed uit. Het shirt heeft een wedstrijdfit. De rits van het shirt is voor allebei de kanten te gebruiken. Het ritsje is netjes weg te stoppen in de zogenaamde ritsgarage. Ook een mooi puntje van het shirt is de spreuk op de blauwe kant van het shirt. Die luidt als volgt Veni, Vidi, Vici wat betekent: Ik kwam, ik zag, ik overwon. Het shirt heeft een stevige prijs en kost € 227,-. Dus misschien maar goed dat hij al uitverkocht is. 😉

Meer info via Rapha