Dat kan je toch wel zeggen voor de dame (dat zie je aan de foto even niet af) die alles al eens heeft gewonnen maar afgelopen 5 jaar bij de beste van de wereld wedstrijd constant 2e werd.

Je zag ook de ontlading van Marianne door het echte Hollandse hondenweer. Dus om nou te zeggen dat het de charmantste overwinning was, nee het weer was pet, de pakjes zagen er daardoor niet uit, de mooie glinstering die Marianne normaal in haar ogen heeft was niet te zien door de bril met viezigheid, kortom ze zag er niet charmant uit,  maar het was wel de meest verdiende! We hadden er nog geen aandacht aan besteed maar nu dan wel even! Super! Verder geen commentaar.

Foto via bndestem

Gerelateerd

  • Leonard Ponsen

    Wat een groot sportvrouw!!!

  • Martijn Valkier

    Ik heb, voor zover het op tv was, de hele rit op het randje van de bank gezeten. Wat een rit, wat een overwinning. Wel verdiend!

  • Rork

    Lekker via de BBC de hele wedstrijd van begin to het einde gekeken met super aanstekelijke Britsche verslaggeving! Het mooie van deze foto is het kippevel op haar armen. De haartjes staan rechtover eind. Dan krijg je vanzelf ook kippevel…