De Vuelta is in volle gang en afgelopen week kregen we een berichtje van Magnus van Bravur Watches. Tussen alle horloges die zij maken, hebben ze een serie met wielrennen als thema. We hebben een jaar geleden al eens over die serie van Bravur geschreven.

Het La Vuelta 2022 heeft een nieuw ontwerp gekregen. Niet qua kast, maar de wijzerplaat is aangepast net als de bezel. Het is nu nog meer wit met verschillende roodtinten. Het horloge is een chronograaf en heeft een diameter van 38,2 mm. De leuke details als de omgekeerde nummer 13 en de laatste kilometervlag zitten er nog steeds in. De 13 is nu op de wijzerplaat gedrukt wat ik zelf mooier bij het geheel vind passen. De rode vlag staat nog steeds bij de twaalf, terwijl deze wat ons betreft toch leuker bij de elf past, als in het laatste uur.

We zijn geen horloge blog, dus voor de technisch details van het horloge en de prijs kan je het beste even op de site van Bravur zelf kijken. Je kan kiezen uit een rubberen of een stalen band. In totaal worden er 50 stuks van deze gemaakt en Wout Poels heeft er al eentje, dus blijven er 49 over.

Meer info via Bravur

Tags: